7 Mart Cum 2024
Ana SayfaYazarlarCihan MendiCihan Mendi - Saçmalık

Cihan Mendi – Saçmalık

- Advertisement -

Bir taraf 75 orta yapıyor, bir taraf 25. Bir taraf 25 şut atıyor, bir taraf 7. Bir taraf 86 pas yapıp bir taraf 61. Bir taraf rakip sahasında 44 kere topla buluşup diğeri 6 defa..

Peki bu maçı kim kazanıyor? İstatistiği ‘sıfıra yakın’ olan taraf. Kimse kusura bakmasın ben bu maçın sonunda kime kızmalıyım, kimi eleştirmeliyim bilemiyorum.

Ersun Hoca’nın hatası var mıdır? Evet belki Emre’yi biraz daha zorlayabilirdi. Peki niye 7nci hafta oldu ve hala herkes başkasının pozisyonunda oynuyor? Bunu da biraz hala sakatlarını iyileştiremeyen Fenerbahçe Sağlık ekibine ve alternatifsiz sol bek ile sezona başlatanlara sormak lazım.

Antalya

Yukarıdaki ezici istatistiklere rağmen kötü bir Antalya’mı vardı? Hayır. Belki de Altay olmasa farka gideceklerdi. Ama kusura bakmayın, Bülent Korkmaz gibi futbolculuğu ota çiçeğe ‘dişini çıkartan’ biri, İstanbul deplasmanında bu kadar kapanıp maç kazandığına seviniyorsa, Türk futbolu bitmiştir. İnşallah aynı kapalı oyunu kaptanlığını yaptı takıma karşı da oynatır.

Hakem

Bana göre 2 net penaltımız yemiş ve de rakibin daha maçın başında başlayan sert oyununa göz yummuş bir Yaşar Kemal Uğurlu, ancak sevgili Fatih Hoca’sına ‘yağcılık’ yaparak bir yerlere gelir. Başka da bir cacık olmaz.

Sonuç

Kötü müyüz? Hayır. Ruhsuz muyuz? Hayır. Ama olmayınca olmuyor. Rakibin duvar gibi önünde duruyorsa o duvarı da yıkıp gireceksin içeri. Kanatlardan yaptığın ortalarda hiçbir etkili kafa vuramıyorsan, ona göre bir B planı çıkartacaksın.

Hee yine de Ersun Hoca, bu maç özelinde o kadar da eleştirilmeyi hak etmiyor. Ama neticede ‘sıfır’ puan aldık. Daha fazla çalışmalı, ve artık puan kaybına mahal vermemeliyiz.

Şu soruyu sormak tabii ki lazım; madem Sadık’ı keseceksin, o zaman Ekici neden kadro dışı? Ama inanın şu maçta Ekici de olsa, Alex bile olsa biz bu Antalya’yı yenemezdik.

Vedat

Nazar mı değdirdik bilmiyorum ama 2 haftadır Vedat yokları oynuyor. Kayboluyor, marke ediliyor. Çizgiden çıkardığı ‘stoperlik’ hareket dışında hiçbir şey yapamadı. Bu kadar umutlarla gelmiş bir forvetin daha efektif olması lazım.

Maçın Adamları

En başta Altay diyebilirim. Bir de sahada motivasyonunu hiç kaybetmeyen Gustavo.

 

Bu gecenin telafisi olur mu bilmiyorum ama umarım o karamsarlığa girmeyiz ve sarı lacivert yarınlar tekrar başlar..

- Advertisement -
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden