11 Eylül Cum 2026
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe Medicana KadınNaz Aydemir Akyol ve Fatma Yıldırım’ın maç önü görüşleri

Naz Aydemir Akyol ve Fatma Yıldırım’ın maç önü görüşleri

- Advertisement -

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4. maçında deplasmanda Polonya temsilcisi Budowlani Lodz’a konuk oluyor. Yarın akşam oynanacak maç öncesi milli oyuncularımız Naz Aydemir Akyol ve Fatma Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Naz Aydemir Akyol: Maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz
“Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli 3 maç oynayacağız. Grubu lider bitirmek çok önemli. Çünkü en iyi ikinciler arasında sadece iki takım bir üst tura çıkacak. Biz de bu maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz.”

Fatma Yıldırım: Bu maç daha zor olacak
“Lodz ile oynadığımız ilk maçı kazanmıştık, şimdi deplasmanda oynayacağız ve bu maçın daha zorlu olacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi sıralamamız adına önemli bir maç olduğu için bu maçı çok ciddiye alıyoruz. Sezonun ikinci yarısına iyi başladık ve böyle devam etmesini istiyoruz.”

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden