8 Mart Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe HDI SigortaFenerbahçe HDI Sigorta 3-1 Sorgun Belediyespor

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-1 Sorgun Belediyespor

- Advertisement -

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 8. haftasında Sorgun Belediyespor’u konuk etti. Takımımız, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Sorgun Belediyespor karşısında mücadeleye Salvador Hidalgo, Wouter Ter Maat, Emre Batur, Thibault Rossard, Oğuzhan Karasu, Ulaş Kıyak ve libero Ahmet ile başladı. Maçın ilk sayısı Sorgun Belediyespor’dan gelirken takımımız rakibine Emre Batur ve Rossard ile cevap verdi(2-2). Setin ilk bölümü Salvador Hidalgo ve Abrahan Gavilan Alfonso’nun karşılıklı sayılarıyla(5-5) geçerken Fenerbahçemiz, Rossard ve Ter Maat ikilisiyle 10-6’lık üstünlüğü yakaladı. Üstünlüğünü sürdüren takımımız, teknik molaya 12-7 önde girdi. Mola dönüşünde Mehmet Almaz ve Alfonso’yla maça ortak olmaya çalışan Sorgun Belediyespor’a geçit vermeyen Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, skoru 16-12’ye getirdi. Bu skor karşısında konuk takım, Hiroshi Rosales ve Halil İbrahim Kurt’la nefes almaya çalışsa da Fenerbahçemiz Oğuzhan Karasu ve Thibault Rossard ikilisiyle farkı korudu(20-15). Sorgun Belediyespor, setin son bölümünde aradaki farkı eritip eşitliği yakalasa da(23-23), sette son sözü söyleyen Salvador Hidalgo oldu ve takımımız ilk seti 25-23 kazandı.

Müsabakanın ikinci setine her iki takım da hızlı bir başlangıç yaptı(4-3). Özellikle Rossard ve Ter Maat’ın sayılarıyla farkı açan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, teknik molaya 12-7’lik üstünlükle girdi. Mola dönüşünde de Thibault Rossard, Hidalgo ve Emre Batur’la skor üretmeye devam eden takımımız, farkı 10 sayıya kadar çıkardı(21-11). Tempolu oyununu son bölümde de sürdüren Fenerbahçemiz, seti 25-15 kazandı.

Fenerbahçemiz, üçüncü sete iyi başlayan taraf oldu(3-1). Rossard ve Ter Maat’ı, Hiroshi Rosales ve Alfonso’yla durduran konuk takım, teknik molaya 9-12 önde girdi. Moladan Mehmet Almaz’ın blok sayısıyla dönen Sorgun Belediyespor, devamında skorer isimlerinin ürettiği sayılarla 11-15’lik üstünlüğü yakaladı. Çok geçmeden toparlanan Fenerbahçemiz, Rossard ve Ter Maat’la yakaladığı seriyle 16-15 öne geçti. Setin devamında geri dönen Sorgun Belediyespor, seti 22-25 kazandı ve skoru 2-1’e getirdi.

Dördüncü sete 4-0 gibi farklı bir skorla başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, teknik molaya 12-10’luk üstünlükle girdi. Devamında tempolu oyunuyla rakibe geçit vermeyen takımımız, seti 25-20 maçı da 3-1 kazandı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden