21 Nisan Çar 2026
Ana SayfaHaberlerMasa TenisiMasa Tenisi Takımlarımız Masa Tenisi Süper Ligi’nde 2. Etap maçlarını kayıpsız geçti

Masa Tenisi Takımlarımız Masa Tenisi Süper Ligi’nde 2. Etap maçlarını kayıpsız geçti

- Advertisement -

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2019-2020 Danyal Çiper sezonu Türkiye Süper Ligi 2.etap müsabakaları, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Salonu’nda 23-24 Kasım tarihlerinde yapıldı.

Erkeklerde ve Kadınlarda 16´şar takımın katıldığı müsabakalar iki sürerken, ligin ilk sekiz hafta karşılaşmaları tamamlanmış oldu.

Erkek Takımımız Antalyaspor’u 4-1’le geçerken; Malatya Büyükşehir’i, Yalova Belediye Gençlik Spor’u ve Girne Amerikan’ı 4-0 mağlup etti.

Kadın Takımımız ise Trabzonspor’u 4-1; Bupiliç Spor’u, Çukurova Üniversitesi’ni ve Masa Tenisi İhtisas Elazığ’ı 4-0 yendi.

Bu sonuçların ardından Erkeklerde geçen yılın şampiyonu Fenerbahçe yenilgisiz liderliğini korurken, Kadınlarda son şampiyon Fenerbahçe liderliği kendisi gibi tüm maçlarını kazanan TİGEM ile paylaştı. Türkiye Süper Ligi 3.etabı 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara ilinde yapılacak.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden