13 Nisan Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekFenerbahçe, sol bek transferini bitirdi: Brayan Vera!

Fenerbahçe, sol bek transferini bitirdi: Brayan Vera!

- Advertisement -

Hasan Ali Kaldırım’ın West Ham United’a transferinin konuşulduğu günlerde Kolombiya basınından Fenerbahçe’yle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Sarı Lacivertli kulübün Kolombiya U-20 takımının sol beki Brayan Vera’nın transferini bitirdiği öne sürüldü

Hasan Ali Kaldırım’ın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United’a transferinin konuşulduğu günlerde Kolombiya basınından Fenerbahçe ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan Mistica Deportivo adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Sarı Lacivertli kulüp, Kolombiya ligi ekiplerinden Leones FC’de forma giyen Brayan Vera’nın transferini bitirdi.

Haberde 20 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe’nin yeni oyuncusu olacağı ve bu transfer sayesinde kariyerinde ilk kez bir Avrupa kulübünde forma giyeceği ifade edildi.

Genç yetenek, ülkesi Kolombiya’nın dün çeyrek finalde Ukrayna’ya elendiği FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda da forma giymişti. Turnuvadaki tüm maçlara ilk 11’de başlayan Vera, performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden olmuştu.

Kaynak: Fanatik

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden