1 Mayıs Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekFenerbahçe'de, 3 oyuncunun bileti kesildi

Fenerbahçe’de, 3 oyuncunun bileti kesildi

- Advertisement -

Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe’de büyük üzüntü yaşanırken, yönetim ve teknik heyet şampiyonluk için takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Bir yandan gelecek sezonun kadro planlaması konusunda harekete geçen kurmaylar, mevcut oyuncularla ilgili kararlar almaya başladı.

Önümüzdeki senenin kadrosunda düşünülmeyen 3 oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor. İşte o isimler ve yaşanan gelişmelerin detayları:

Ara transfer döneminde Lazio’ya gitmeyi reddeden Ryan Kent sezon sonunda İngiltere’ye geri dönecek. Kent ile Championship’ten bazı takımlar ilgileniyor. Bu takımlardan biri de Hull City.

Yaz transfer döneminde adı Trabzonspor’la da anılan Miha Zajc ile sezon başında sözleşme yenilenmişti. Ancak Sloven oyuncunun performansı eleştiri alıyor. Futbolcunun menajeri İstanbul’a çağırıldı. Oyuncuya kulüp bulunması istenirken bulunamadığı takdirde sözleşmesi feshedilecek.

Fenerbahçe’de sakatlıktan başı bir türlü kurtulmauan ve sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Luan Peres’i, Palmeiras istiyor.
- Advertisement -
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden