9 Mayıs Çar 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekMarcel Tisserand, PEC Zwolle maçını değerlendirdi

Marcel Tisserand, PEC Zwolle maçını değerlendirdi

- Advertisement -

Hollanda ekibi PEC Zwolle karşısında ilk golümüzü kaydeden Marcel Tisserand, maçın ardından Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Hazırlıklarla ilgili Tisserand, “Hazırlıklara devam ediyoruz. Bizim için önemli bir hazırlık maçıydı. Rakibimiz topu tutan ve yoğun oynamaya çalışan bir ekipti. Böyle bir rakibe karşı oynamak da önemliydi. Dinleneceğiz ve bir sonraki hazırlık maçımıza hazırlanacağız ta ki 15 Ağustos’taki Adana Demirspor maçına en iyi şekilde çıkabilmek adına.” dedi.

Kaydettiği golle ilgili ise Marcel Tisserand, “Kazansaydık çok daha iyi olurdu ama buna rağmen gol attığım için de mutlu olduğumu söyleyebilirim çünkü gol atmak bana özgüven aşılıyor. Takımın içinde çok fazla kişinin gol atması da aynı şekilde güzel bir şey çünkü bu herkesin konsantre olduğunu ve herkesin sıkı ve yoğun bir şekilde çalıştığını gösteriyor.” diye konuştu.

Taraftarlarımızın tribünde olmasıyla ilgili de konuşan Marcel Tisserand, “Taraftarların burada olması çok pozitif. Gerçekten mutlu oldum. İlk kez Fenerbahçe taraftarının karşısında oynama imkanım oldu. Gol de attım. Hem taraftarın karşısında oynamak hem gol atmak çifte mutluluk getirdi ama takımın kazanmasını tercih ederdim.” diyerek sözlerini tamamladı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden