- Reklam -
Ana Sayfa Haberler Futbol Erkek Kulübümüzden Spartak Trnava yöneticilerine yemek

Kulübümüzden Spartak Trnava yöneticilerine yemek

0
418
- Reklam -
- Reklam -

Kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci hafta maçında yarın (Perşembe) karşılaşacağımız Slovak ekibi Spartak Trnava’nın yöneticileri ile maçın UEFA delegesine akşam yemeği verdi.

Faruk Ilgaz Tesislerimizde organize edilen yemeğe Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi, Başkanvekili Michal Pethö, Genel Menajer Pavel Hoftych ve Uluslararası Direktör Marian Cerny ile UEFA Delegesi Haris Gvozden ve UEFA Güvenlik Sorumlusu Nico de Pauw katıldı.

Organizasyonda kulübümüzü Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Metin Şen, Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Sportif Direktörümüz Damien Comolli ve Dış İlişkiler Sorumlumuz Ece Uysaler temsil etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından iki kulüp yöneticileri birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi ayrıca kulübümüzün anı defteri için bir yazı kaleme aldı.

- Reklam -

YORUM YOK