- Reklam -
Ana Sayfa Haberler Futbol Erkek İsmail Kartal: “Bu oyun bize yakışmadı”

İsmail Kartal: “Bu oyun bize yakışmadı”

0
13
- Reklam -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.
“İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas’ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar. Kadın basketbol takımımız şampiyon olmuş. Onları da tebrik ediyorum, hayırlı olsun.”
“Szymanski cezalı, Mert Hakan sakat. Biz de orada Krunic’i kullandık. Bir gol kaçırdı ve demoralize oldu. Krunic bizim için değerli bir oyuncu.”
“Livakovic, bugüne kadarki en iyi oyununu sergiledi. Onu da tebrik ediyorum.”
“Ben hayatımı bu işe adamışım. Oyuncularım biliyor ki; bu takımda kim çalışırsa, hoca onu oynatır. Oyuncularımla samimi bir ilişkim var. Devre arası yaşanmışlıklarım ile ilgili konuştum onlarla, benim için çok zor olmadı. Oyuncularımın bana olan saygısı sayesinde karşılıklı güvene dayalı bir ilişkimiz var.”
“Batshuayi kalbi çok temiz bir çocuk. Onunla ilgilenerek bugünlere geldik. Kolay değil tabii, benim samimiyetimi görüyorlar. Ben de onların samimiyetini görüyorum. Bizi eleştirenler eleştirebilir. Ben sosyal medyaya çok bakmıyorum, işime konsantreyim.”
“Hakemlerimiz bugün doğru bir maç yönettiler. Oyuncum bana, ‘Hocam ben dokunmadım bile, kendini attı’ dedi. Biz karşı karşıyayken penaltı verildi, VAR’dan iptal edildi sonra. Sanki yabancı VAR hakemleri ile daha iyi olacak gibi duruyor.”
“Bu yarış sezon sonuna kadar gidecek gibi duruyor. Bizim için şimdi sıradaki en önemli maçımız Olympiakos maçı. Beni eleştiren, eleştirebilir. Ancak günün sonunda bakalım ne olacak, hep beraber göreceğiz.”
“Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı’nın kalecisi. Duygusal bir çocuk, onunla ilgilenmeniz gerekiyor. Sene başından beri onunla ilgilendik. Bugün nasıl bir kaleci olduğunu gösterdi herkese. Sene başından beri yüzde 100 diyemiyorduk. Livakovic işte bu.”
- Reklam -

YORUM YOK