23 Mayıs Çar 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekFenerbahçe'nin sezon sonuna kadar yeni hocası belli oldu

Fenerbahçe’nin sezon sonuna kadar yeni hocası belli oldu

- Advertisement -

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? Murat Göle’nin görev süresinin sona ermesinin ardından Sarı-Lacivertli takımın yeni hocası kim? Pro-Lisans sahibi biri gelecek mi?

Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra Denizlispor ve Konyaspor maçlarına antrenör Murat Göle yönetiminde çıkan Fenerbahçe’de yeni hoca belli oldu.İşte detaylar…

Elde edilen bilgiye göre Fenerbahçe’de az önce sona eren yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusundaki karar belli oldu. Sarı Lacivertlilerde takım sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu’na emanet edilecek.

Prosedürü tamamlamak için yönetim, pro lisans sahibi bir teknik direktörü maçlarda yedek kulübesinde bulunduracak. Sarı Lacivertlilerde Belözoğlu sezon sonuna kadar tam yetki ile hoca olacak.

Palut da Ersan Parlatan’ın lisansını kullanıyor

Süper Lig’de pro lisans sahibi olmayan Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, Ersan Parlatan’ın lisansını kullanırken; 1. Lig’de Karagümrük’te Ömer Erdoğan, Atılay Canel’in; İstanbulspor’da ise Fatih Tekke Orhan Çıkırıkçı’nın lisansı ile maçlarda görev alıyor.

Kaynak: Ajansspor

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden