16 Nisan Cum 2026
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekFenerbahçe, Atakaş Hatayspor’a konuk oluyor

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor’a konuk oluyor

- Advertisement -

Fenerbahçe, Süper Lig’de 23. hafta maçına çıkıyor. Kanarya, Atakaş Hatayspor’a konuk olacak. 2 Şubat Salı günü (bugün) Antakya Atatürk Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Süper Lig’in 22. haftasını lider tamamlayan Fenerbahçe, son 8 mücadelede 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 45 puanı bulunan Futbol A Takımımız, çıkışını sürdürmek isityor.

10 galibiyeti, 5 beraberliği ve 6 mağlubiyeti bulunan Atakaş Hatayspor ise puan tablosunda 35 puanla 7. basamakta yer alıyor.

Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bülent Birincioğlu.

Lig, kupa ve özel maçlar dahil olmak üzere sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçla birlikte iki ekip ilk kez karşı karşıya gelmişti. Bu mücadele golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden