4 Temmuz Çar 2026
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekAİHM’den önemli karar

AİHM’den önemli karar

- Advertisement -

3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım ile birlikte hapis yatan dönemin yöneticileri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, PFDK’nın kendileri için verdiği disiplin cezalarını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşımıştı. Mosturoğlu, yaptığı açıklamada çıkan kararı duyurdu.

3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım ile birlikte hapis yatan dönemin yöneticileri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, PFDK’nın kendileri için verdiği disiplin cezalarını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşımıştı.

Mosturoğlu, yaptığı açıklamada Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6/1 ve 8. maddelerinin ihlal edildiği yönünde karar çıktığını duyurdu. Yöneticilerin ve Fenerbahçe ’nin bu karar sonrası tazminat davaları açmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden