15 Nisan Per 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe SafiportFenerbahçe Öznur Kablo ligde namağlup devam ediyor

Fenerbahçe Öznur Kablo ligde namağlup devam ediyor

- Advertisement -

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında OGM Ormanspor’a konuk oldu. Potanın Kraliçeleri, M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 65-80 galip ayrılarak ligde 4’te 4 yapmayı başardı. Ekibimizin en skorer oyuncusu 26 sayıyla Alina Iagupova olurken; onu 16 sayıyla Elizabeth Williams takip etti.

Fenerbahçe Öznur Kablo, Kızılay Haftası’na dikkat çekmek için “İYİLİK SENSİZ OLMAZ” pankartıyla parkeye geldi.

Victor Lapena yönetimindeki Takımımız maça; Olcay Çakır Turgut, Alina Iagupova, Cecilia Zandalasini, Tuğçe Canıtez ve Elizabeth Williams beşiyle çıktı.

İlk sayılarımız Alina Iagupova’dan gelirken; Takımımız 6-0’lık bir seri yakaladı. Alina ile skoru 9-2’ye getiren Fenerbahçe Öznur Kablo, bu dakikalarda Arike ve Angelica’nın sayılarına engel olamayınca fark eridi(7-9). Televizyon molasından Olcay Çakır Turgut’un üç sayılık isabetiyle dönen Potanın Kraliçeleri, Ormanspor’un 6-0’lık serisi karşısında direnç gösteremeyince maça beraberlik geldi(15-15). Alina Iagupova ile öne geçen Fenerbahçe Öznur Kablo, son üç saniye kala Arike’nin sayısına engel olamadı ve ilk çeyreği 20-19 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe kötü başlayan Potanın Kraliçeleri, iyi bir reaksiyon göstererek 10-0’lık bir seri yakaladı ve 26-31 öne geçti. Bu seriyle rakibine mola aldıran Fenerbahçe Öznur Kablo, Ormanspor’un özellikle Pelin Bilgiç ile bulduğu sayılara engel olamayınca 35-34 geriye düştü. Oldukça çekişmeli geçen ikinci çeyreği 38-44 önde tamamlayan Ekibimiz, soyunma odasına avantajla gitti.

OGM Ormanspor, soyunma odasından sayılarla dönerken; Fenerbahçe Öznur Kablo bu bölümde hem savunmada hem de hücumda sorunlar yaşadı: 47-49. Anna Cruz ile farkı tekrar 6 sayıya çıkaran Potanın Kraliçeleri, Courtney ve Arike’nin sayılarına engel olamayınca fark erise de çeyreği 55-57 önde tamamladı.

Skor avantajının sürekli el değiştirdiği dördüncü çeyreğin ilk dakikaları karşılıklı sayılara sahne oldu(61-61). Elizabeth Williams’ın üst üste bulduğu ikişer sayıyla farkı 5 sayıya çıkaran Ekibimiz, rakibi karşısında farkı daha da açarak mücadeleden 65-80 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftasında 9 Kasım Cumartesi günü saat 17.30’da Botaş Spor’u konuk edecek.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden