12 Mart Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe BekoZeljko Obradovic ile Gigi Datome’den maç önü açıklamaları

Zeljko Obradovic ile Gigi Datome’den maç önü açıklamaları

- Advertisement -

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 14. hafta maçında Panathinaikos’a konuk oluyor. 17 Aralık Salı günü (bugün) TSİ 22:00’de O.A.K.A’da oynanacak karşılaşma öncesi Başşantrenörümüz Zeljko Obradovic ile İtalyan oyuncumuz Luigi Datome açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, yüksek tempoda oynayan ve kolay sayı üreten bir takıma karşı zorlu bir maça çıkacaklarını belirtirken; Luigi Datome ise Panathinaikos’a karşı özgüvenli ve pozitif kalmaları gerektiğini söyledi.

Zeljko Obradovic, “Atina’da Panathinaikos’a karşı oynamak her zaman zordur. Onların ve bizim içinde bulunduğumuz süreç düşünüldüğünde bu yıl daha da zor olacağını söyleyebilirim. Çok iyi basketbol ortaya koyuyorlar. Oldukça yüksek tempoda oynuyorlar ve çok kolay sayı üretiyorlar. Calathes, Fredette ve Rice gibi oyunu domine eden üç guardları var. Elbette bu özellikleri için hazır olmamız, ancak takıma farklı işlerde de yardımcı olan diğer isimlerine de dikkat etmemiz gerekiyor.” dedi.

Gigi Datome ise, “Çok yüksek tempoda basketbol oynayan bir rakiple karşılaşacağız. Panathinaikos şu ana kadar EuroLeague’de en iyi hücum performansını gösteren ekiplerden biri. İhtiyacımız olan şey, kazandığımız maçlarda iyi yaptığımız şeylerden ders alıp burada da uyarlamaya çalışmak olacak. Pozitif ve özgüvenli kalmak için devam ettirmemiz gereken momentum bu. O.A.K.A’da atmosfer her zaman zorlu olmuştur. Biz kendi basketbolumuzda iyi yaptığımız işleri orada parkeye koyabilmek ve çok zor bir salonda galibiyete ulaşmak için mücadele etmek istiyoruz.” diye konuştu.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden