8 Mart Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe BekoObradovic ve Ahmet Düverioğlu’dan Maccabi Fox maçı öncesi açıklamalar

Obradovic ve Ahmet Düverioğlu’dan Maccabi Fox maçı öncesi açıklamalar

- Advertisement -

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague’in 9. hafta maçında Maccabi FOX ile karşı karşıya gelecek. Menora Mivtachim Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Ahmet Düverioğlu resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Koç Obradovic ev sahibi ekibin agresif bir basketbol oynadıklarına değinirken, basketbolcumuz Ahmet Düverioğlu kazanmak için sert bir mücadele ortaya koymaları gerektiğine vurgu yaptı.

Zeljko Obradovic, “Burada oynamak her zaman zordur ve yarın belki de daha da zor olacak. Çünkü rakibimiz, yaşadığı koç değişikliğinin ardından taraftarlarından çok ciddi bir destek alacaktır ve oyuncular da mutlaka reaksiyon gösterecektir. Maccabi bize karşı mutlaka farklı bir mücadele ortaya koymaya çalışacaktır, bunun sinyallerini de dünkü Anadolu Efes maçında gördük. Rakibimiz oldukça kaliteli bir takım. Çok iyi ve agresif bir basketbol oynayabiliyorlar.” şeklinde konuştu.

Ahmet Düverioğlu ise, “EuroLeague’de bir başka çift maç haftasını yaşıyoruz ve buraya önemli bir Darüşşafaka Tekfen galibiyetinin ardından geldik. Sezonun ilk bölümünde istedikleri sonuçları alamasalar da Maccabi’nin çok yetenekli bir takım olduğunu biliyoruz. Yakın zamanda antrenör değişikliğine gittiler ve taraftarlarının da desteğiyle reaksiyon göstermek isteyeceklerdir. 40 dakika boyunca konsantre olmalı ve kazanabilmek için sert bir mücadele ortaya koymalıyız.” dedi.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden