- Reklam -
Ana Sayfa Haberler Fenerbahçe Basketbol Fenerbahçe’de büyük sürpriz! Semih Özsoy’un yerine o isim getirildi!

Fenerbahçe’de büyük sürpriz! Semih Özsoy’un yerine o isim getirildi!

0
295
Ali Koç Semih Özsoy
- Reklam -
- Reklam -

Fenerbahçe’de büyük sürpriz… Fenerbahçe için bu sezon Türk Havayolları Euroleague’de ve basketbol ligi’nde işler istenildiği gibi gitmedi. Başkan Ali Koç da değişikliğe gitme kararı aldı ve Fenerbahçe Beko basketbol şubesinden sorumlu yöneticiliğe Semih Özsoy’un yerine  getirildi.

Fenerbahçe için bu sezon Türk Havayolları Euroleague’de ve basketbol ligi’nde işler istenildiği gibi gitmedi. Basketbol şubesini yeniden eski günlerine döndürmeyi hedefleyen Fenerbahçe Beko’da görev değişikliği oldu.

Son yıllarda başarılarıyla sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da adından söz ettiren Fenerbahçe Beko basketbol şubesinden sorumlu yöneticiliğe Semih Özsoy’un yerine Mustafa Tankut Turnaoğlu getirildi. Gerek seçim sürecinde gerekse de bugüne kadar yönetimde adeta başkan Ali Koç’un sağ kolu olan Semih Özsoy’un basketbol şubesi sorumluluğundan alınması çok dikkat çekici bir gelişme oldu.

Ali koc mustafa tankut turnaoglu

Obradovic ile sözleşme imzalanıyor

Turnaoğlu bundan sonra basketbol şubesinin her şeyiyle ilgilenecek.Tankut Turnaoğlu dönemi ile birlikte Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Zeljko Obradovic ile de görüşülerek yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

Fenerbahçe Beko yeni sezonda bütçeyi azaltacak ve bazı oyuncularla yollarını ayıracak. Obradovic’in isteği doğrultusunda maliyeti uygun isimler kadroya dahil edilecek.

Kaynak: Ajansspor

- Reklam -

YORUM YOK