6 Nisan Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe BekoFenerbahçe Beko 71-75 Bayern Münih

Fenerbahçe Beko 71-75 Bayern Münih

- Advertisement -

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 4. hafta maçında Bayern Münih’i konuk etti. Çok iyi başladığı maçın sonunu getiremeyen Takımımız, müsabakadan 71-75 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı Başkanımız Ali Koç, Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Mustafa Kemal Danabaş, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu izledi.

Uzun süredir tedavi gören çalışma arkadaşımız Fenerbahçe Televizyonu spikeri Dilay Kemer için salona pankart asıldı. Kalbimiz seninle…

Takımımız karşılaşmaya Nando de Colo, Jan Vesely, Edgaras Ulanovas, Lorenzo Brown ve Danilo Barthel beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında pota altını etkili kullanan ve rakibe kolay sayı şansı tanımayan Fenerbahçe Beko, 13-3 öne fırladı. Üstün oyununu sürdüren Kokoskov’un öğrencileri, çeyreği 28-9 önde tamamladı. Etkili oyununa devam eden Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 20 sayı farkla 45-25 önde girdi. Farkın kapanmasına bu çeyrekte izin vermeyen Takımımız, üçüncü periyodu 58-48 üstün tamamladı. 4. çeyreğin bitimine 5 dakika kala Ekibimiz, mücadelede ilk kez geri düştü. (63-65) Jan Vesely ile skoru 68-68’de eşitleyen Fenerbahçe Beko, kalan dakikalarda skor üstünlüğünü ele alamadı ve karşılaşmadan 71-75 mağlup ayrıldı.

Skor dağılımımız: Vesely 25, De Colo 18, Ulanovas 10, Pierre 7, Barthel 6, A.Muhammed 3, Brown 2.​

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden