8 Mart Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe BekoCenk Renda’dan önemli açıklamalar

Cenk Renda’dan önemli açıklamalar

- Advertisement -

Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda, Tofaş ile oynayacağımız yarı final serisi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Renda, sakatlığı devam eden oyuncularımızın sağlık durumları hakkında bilgi verirken, taraftarlarımıza da önemli hatırlatmalar yaptı.

Jan Vesely, Gigi Datome ve Erick Green’ın Tofaş serisinde takımla olma ihtimallerinin düşük olduğunu belirten Cenk Renda, “Sakatlıkları süren oyuncularımız var. Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne sezonu kapattı. Jan Vesely, Gigi Datome ve Erick Green’in bu seride bizimle olmaları zor. Henüz takımla birlikte çalışmalara başlamadılar ama oynamayı çok istiyorlar. Bunun altını çizmek istiyorum. Fakat sağlık durumları el vermiyor. Oyuncu sağlığı daha önemli. Biz bu turu geçlersek, zorlu bir final serisi olacak. Acele edemiyoruz” dedi.

Taraftarlarımızı maça çağıran ve ceza uyarısında da bulunan Renda, “Taraftarımız için hem bir uyarıda bulunmak hem de ayrı bir sayfa açmak istiyorum. Bütün sezon bizi yalnız bırakmadılar. Her zaman her yerde bizim yanımızda oldular. Tofaş serisi bizim için çok önemli. Finale çıkmak istiyoruz. Onlara çok ihtiyacımız var. Yarınki maçımız 18.00’de, pazartesi günkü maçımız da 21.00’de başlıyor. Ramazan bizi biraz etkiliyor fakat onlardan bir Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe Beko Takım Menajeri ve bu camianın bir mensubu olarak fedakarlık rica ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bir de en önemli şeye değinmek ve çoğu taraftarımızın da bilgisi olmadığından bu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum. Türkiye liginde anonslarla disiplin kuruluna sevk ediliyoruz. Oynadığımız ilk Türk Telekom karşılaşmasında 33.125 TL, üçüncü Türk Telekom mücadelesinde de 38.750 TL para cezası aldık. Bu cezalar katlanarak gittiği için bu noktalara geldik. Bunlar ne yazık ki büyük meblağlar. Ayrıca yapılan anonslarla ilgili olarak limitteyiz. Limitte olduğumuz için alacağımız kötü cezalar sebebiyle hem burada, hem de deplasmanda taraftarlarımızdan yoksun oynamak durumunda kalabiliriz. Olası final maçlarında da seyircisiz oynama ihtimalimiz var. Taraftarımızdan tahriklere kapılmamasını istiyorum. Bazı durumlarda haklılar, ben de kendimi zor tutuyorum fakat yapacak bir şey yok. Maçları en iyi şekilde bitirmemiz lazım. Taraftarlardan rica ediyorum. Lütfen dikkatli olsunlar” diye konuştu.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden