7 Nisan Sal 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe BekoCenk Renda'dan iyi haber geldi; test negatif

Cenk Renda’dan iyi haber geldi; test negatif

- Advertisement -

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, coronavirüs sebebiyle yoğun bakımdaydı. Son yapılan test sonrası Renda’nın testi negatif çıktı ve taburcu edildi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Renda şunları söyledi.

“Tekrar merhaba,

Kontrol altında tutulduğum hastanede yapılan yeni tetkiklerde koronavirüs testlerim bugün itibariyle negatif çıkmıştır. Hastaneden taburcu edildim ve 14 günlük karantina sürecimi tamamlamak için dinlenmeye çekiliyorum.

Bu dönemde kendimi çok güçlü ve şanslı hissettiren birkaç kişi ve kuruma özellikle teşekkür etmek isterim. Öncelikle bu süreçte bana en iyi şekilde bakan Ulus Liv Hospital Hastanesi’ne ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Her daim arkamda olan, desteğini esirgemeyen Kulübüme, Başkanımız Ali Koç’a, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a ve tüm Yönetim Kurulumuza teşekkürlerimi iletmek isterim. Hem oyunculuk hem de idarecilik döneminde bana Fenerbahçeli olmanın ne kadar büyük bir ayrıcalık olduğunu hissettiren ve bu süreçte de destek mesajlarıyla güç veren tüm Fenerbahçe camiasına sonsuz teşekkürler.

Hep yanımda olan ve mesajlarıyla beni güçlü tutan değerli dostlarım, sizler de iyi ki varsınız. Şimdi istirahate çekiliyorum. İyiyim, daha da iyi olacağım. Ülke olarak hep birlikte bu zor günleri atlatacağız. Herkesi mümkün olduğunca evde kalmaya davet ediyorum.

Cenk Renda”

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#fbbasketbol #fenerbahçe #euroleague

Cenk Renda (@cenkrenda)’in paylaştığı bir gönderi ()

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden