23 Eylül Cum 2026
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekMax Kruse: Oyuna iyi başlayan ve oyunu iyi bitiren taraf bizdik

Max Kruse: Oyuna iyi başlayan ve oyunu iyi bitiren taraf bizdik

- Advertisement -

Alman futbolcumuz Max Kruse, takımımızın 5-0 kazandığı Gazişehir Gaziantep maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Max Kruse, “Öncelikle teşekkür ediyorum. 20 dakikada üç tane penaltı kazandık. Penaltıların üçünü de atsak daha da değişik bir başlangıç olabilirdi. Zaten oyuna iyi başlamıştık. Penaltılar bu iyi başlangıcı oyuna hakim olma ve baskı kurma açısından biraz daha kolaylaştırdı. Güzel gittiğini düşünüyorum.” dedi.

Takımın hücum gücü anlamındaki kalitesine ilişkin soruyu Kruse,“Bunu söylemek için erken çünkü bu daha ilk maçımız. Lig çok uzun bir yoldan geçiyor. Ligin zor olacağını biliyoruz. Geriye 33 maç kaldı. Diğer rakiplerimize yani Başakşehir’e, Galatasaray’a ve Beşiktaş’a baktığımızda maçlarını kaybettiler. Ligin ne kadar zorlu olduğunu görüyoruz. Soruya direkt cevap verebilmemiz zor. Çünkü daha ilk yarıdayız ve bu süreçte bunu göreceğiz.” şeklinde yanıtladı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden