4 Nisan Cum 2024

Yemek krizi!

- Advertisement -

Dev derbi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Yönetimi’ne yemek davetinde bulundu. İlk başta davete sıcak bakan Ali Koç’un, daha sonra teklifi geri çevirdiği öğrenildi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yemek davetinde bulundu. Teklife sıcak baktığı ve teşekkür ettiği belirtilen Koç, daha sonra yemeğe katılmayacaklarını bildirdi. Cengiz’in bu sıcak, samimi ve dostça yaklaşımına çok sevindiklerini belirten Ali Koç’un, “Çok isterdik ama takımla beraber olacağız, stada maç saatine yakın bir zamanda ulaşabileceğiz. Bu güzel buluşmayı başka bir yer ve zamanda mutlaka yapalım. Nazik davetiniz için sonsuz teşekkürler” dediği bildirildi.

Programlarına uymadı

Fenerbahçeli yöneticilerin de maçın hafta içi oynanması ve iş programlarının uygun olmaması nedeniyle davete olumsuz baktığı öğrenildi. Dostça havayı pekiştirmek için atılan bu adımın şimdilik ertelenmesi, sosyal medyada yankı yarattı. Bazı Galatasaraylılar, teklifin reddedilmesine tepki gösterirken, bir grup Fenerbahçe taraftarı ise Ali Koç ve yönetiminin hamlesini doğru bulduğunu belirtti.

Kaynak: Fanatik

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden