0 Mart Çar 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekSON DAKİKA | Ve ligler ertelendi

SON DAKİKA | Ve ligler ertelendi

- Advertisement -

Corona virüs tehdidi sonrası olağan dışı bir gündemin yaşandığı spor dünyasında önemli bir gelişme yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ev sahipliğinde başlayan toplantı sona erdi. Alınan kararları açıklayan Kasapoğlu futbol, basketbol ve voleybol liglerinin ertelendiğini açıkladı. Spor Bakanı salgının son durumu göze alınarak tüm ligleri erteledik dedi.

Corona Virüs tüm ülkeyi etkilerken spor müsabakalarının ertelenip ertelenmeyeceği büyük merak konusuydu. Konuyla alakalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ olağanüstü toplantıda bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, üç önemli federasyon başkanını dinledi. Kulüplerin isteklerini dinleyen Spor bakanı federasyon başkanları ile birlikte spor müsabakalarının ertelenmesine karar verdi.

Ligler ne zamana kadar ertelendi?
Toplantı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğluü, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile kameralar karşısına geçen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir.” dedi.

Süre ile ilgili bilgi vermeyen Kasapoğlu, “Hedefimiz, en kısa sürede tekrar liglerimizin başlaması, hem de seyircili maçlarla dönmek istiyoruz. Takvimi, Türkiye’nin olumlu gidişini de gözleyerek belirleyip, paylaşacağız.” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden