21 Mart Sal 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekRoman Neustadter: Fenerbahçe’yi hak ettiği yere getireceğiz

Roman Neustadter: Fenerbahçe’yi hak ettiği yere getireceğiz

- Advertisement -

Milli takım kariyerindeki ilk golünü Türkiye’ye atan Roman Neustadter milli takım kampında konuştu: Biz zoru severiz. Geçmiş sezonlarda seviyesi yüksek maçlarda ve derbilerde aldığımız sonuçlar ortada. Nasıl bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz. Takımı hak ettiği yere getireceğiz.

Rusya milli forması ile ilk golünü Türkiye’ye atan Roman Neustadter, 2-0 kazandıkları maçın ardından Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın sorularını yanıtladı. İşte, tecrübeli stoperin, Fisht Olimpiyat Stadı’nda sorularımıza verdiği cevaplar:

Milli maçı nasıl değerlendirirsin?

Türkiye’deki oyuncuları iyi tanıyorum. Bunu da kendi adıma avantaja çevirdim. Takım olarak iyi iş çıkardık ve net bir galibiyet aldık. Gol attığım için çok mutluyum.

ARTIK SERİ GALİBİYET ZAMANI
Fenerbahçe sezona iyi başlamadı. Zor bir fikstür sizi bekliyor. Neler söylersin?

Takım olarak zoru severiz. Geçmiş sezonlarda ligde zorluk seviyesi yüksek maçlarda ve derbilerde aldığımız sonuçlar ortada. Beşiktaş ve Başakşehir’e karşı da üstün oynadık. Artık seri galibiyetlerle çıkışa geçme zamanı… Fenerbahçe’nin nasıl bir takım olduğunu herkese göstermeliyiz. Milli ara iyi oldu. Herkes pozitif dönecek. En kısa zamanda takımı hak ettiği yere getireceğiz.

Sözleşmen sezon sonunda bitiyor. Rusya senin için bir seçenek mi?

Rusya ihtimali benim için uzak sayılamaz ama gerçekten transferimi hiç düşünmüyorum. Tek konsantrasyonum Fenerbahçe. Sezon sonunda durumuma bakacağım.

Kaynak: Sabah

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden