10 Nisan Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekOnur Başar: İyi futbol ve güzel sonuçla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

Onur Başar: İyi futbol ve güzel sonuçla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

- Advertisement -

Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, Spartak Trnava maçıyla ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yaptı. Avrupa Ligi gruplarında evimizde oynayacağımız ilk maçta taraftar desteğinin öneminden söz eden Onur Başar; iyi futbol ve güzel sonuçla taraftarımızı mutlu etmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Sözlerine Spartak Trnava maçını değerlendirerek başlayan Futbol Takımımızın İdari Menajeri Onur Başar, “Hafta sonu takımımızın aldığı mağlubiyetten sonra yarınki maçı kendi sahamızda, kendi taraftarlarımızın önünde oynamanın bizim için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum. Bizim için moral anlamında da oldukça iyi olacak. Spartak Trnava maçı tabi Avrupa Ligi müsabakası ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçımıza da baktığımızda istediğimiz neticeyi almamak gibi, istediğimiz futbolu da oynayamamanın verdiği üzüntüyle beraber yarın ilk maçtaki hatalarımızı düzelterek, daha iyi bir futbol oynayarak ve taraftarlarımızı daha mutlu ederek galibiyet için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kolay değil, şu anda bulunduğumuz durum. Bunu kabul etmekte de bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Nitekim büyük kulüplerin de en büyük özelliği; böyle durumlardan takım ruhunun kenetlenerek ve yükselerek çıkılmasıdır. Böylece büyük kulüpler, büyük kulüp olduklarını gösterirler. Biz de bunu yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Son 2-3 günlük periyotta takımımıza baktığımızda tabi bir moralsizlik var ama bir o kadar da motivasyon da üst seviyelerde. Takımdaki futbolcuların birbirine kenetlendiğini söyleyebilirim, özellikle de son 48 saat içerisinde. Bu, bizim için olumlu bir sinyal. Yarınki maça baktığımızda evet, önemli bir maç; özellikle de Avrupa maceramızı sürdürmemiz açısından. Kendi sahamızdaki ilk Avrupa maçımızı kazanarak, Avrupa müsabakalarındaki o istediğimiz galibiyet serisine de başlamak istiyoruz.” dedi.

Takımdaki birlik ve beraberlik ortamının önemine dikkat çeken Takım Menajerimiz Onur Başar, “Takımımızda çok sayıda tecrübeli oyuncu var. Bu durumları iyi bilen, bu durumlardan iyi çıkabilen isimlerin yanı sıra yeni oyuncularımız da var. Aynı şekilde genç futbolcularımız da var. Bizim için burada önemli olan faktör şu; takımdaki büyük isimlerin, genç oyuncularımıza bütün hafta boyunca verdiği desteği görmek sevindirici ve mutluluk verici. Takımın yeniden kenetlenmesi, yeniden kalkınması için çok güzel bir fırsat. Biz, teknik ve idari heyet olarak bu tabloyu gördüğümüzde çok seviniyoruz. Tabi içinde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz ama bundan sonraki süreçte bu olumsuz neticeyi, olumlu bir şekilde döndürüp güzel bir sonuç almayı istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden