9 Nisan Sal 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekMesut Özil için söylenmiş sözler

Mesut Özil için söylenmiş sözler

- Advertisement -

Muhammed Elneny: “Mesut Özil, Fenerbahçe’yi çok seviyor. Sürekli bahsediyor. Fenerbahçe marşları söyleyerek beni kızdırıyordu”

Gürcan Bilgiç: “Mesut Özil, Avrupalıların ‘creme de la creme’ dediği yani kaymağın kaymağı diye nitelediği üst düzey bir oyuncu. Böyle bir transfer şampiyon olmak için yapılır ama esasında bir vizyondur. Kulübün hedefini belirtir, çıtasının nerede durduğunu gösterir. Böyle bir oyuncuyu almak sadece taraftarınıza değil rakiplerinize de mesaj verir, yerinizi belirlersiniz. En son Dick Advocaat, “Büyük takımın büyük oyuncusu olur” diyerek Fenerbahçe’nin klasman ayarını yapmıştı.

Arsene Wenger: “Mesut Özil, yönetilmesi zor bir oyuncu değil. O yaratıcı bir oyuncu ve bir sanatçı. Bu tip oyuncular biraz hassas olur. Onlara en uygun ortamı hazırlamak gerekir.”
Ali Koç: “Mesut Özil’i bir Acun çıkardı galiba. Ona sormak lazım. Ne bizim paramız yeter. Çok iyi Fenerbahçeliyse ve bizim rakamlarımıza gelecekse olur. Hiç teklifimiz olmadı. 12 milyon euro net para alıyor. Haydi indirim yaptı, 6 yaptı, 4 yaptı. Yok bu paralar artık.”

Rıdvan Dilmen: “Ben Mesut’la konuşmuştum. Sevilla’nın da onu ciddi şekilde istediğini biliyorum. Amerika’da çok önemli iki kulübün istediğini biliyorum hatta birisi ortaklık teklif etmiş. Bu transfer kolay değil. Ali Bey ince eleyip sık dokuyordur.”

Granit Xhaka: “Mesut Özil çok pozitif bir insan, yükseklerde gezmiyor, her konuda yardımcı oluyor ve idmanlarda çok çalışıyor. Futboldan gerçekten zevk alıyor. Onun yeteneklerini tartışmak yersiz.”

Freddie Ljungberg: “Savunmanın kilidini açma, son pası atma anlamında Mesut Özil’den daha yetenekli çok az oyuncu var.”
Jose Mourinho: “Mesut Özil, dünyanın en iyi 10 numarası!”

Ömer Üründül: “Mesut Özil’in kalitesine, ne kadar büyük bir futbolcu olduğuna kimsenin bir itirazı yok. Ama bir seneye yakındır top oynamıyor. Üstelik devre arası olup da 2-3 haftalık kamp dönemi de yok. Bu bakımdan yapacağı katkı soru işareti. Zaman içinde takıma ne katacağını göreceğiz.”

Kaynak: Superfb.com
- Advertisement -
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden