10 Mart Cum 2024
Ana SayfaHaberlerFenerbahçe SafiportVictor Lapena, UMMC Ekaterinburg maçını değerlendirdi

Victor Lapena, UMMC Ekaterinburg maçını değerlendirdi

- Advertisement -

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena, UMMC Ekaterinburg mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe TV’ye konuştu.

İlk olarak Başkanımıza, Yöneticimiz Metin Sipahioğlu’na ve Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit’e ve salonda takımımızı destekleyen az sayıdaki taraftarımıza teşekkür eden Lapena, “Öncelikli olarak burası Final Four ve ilk teşekkürümü Başkanımız Ali Koç’a yapmak istiyorum, Final Four’u İstanbul’da kulübümüzün ev sahipliğinde organize ettiğimiz için. Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu’na ve Genel Menajerimiz Arzu Özyiğit’e de teşekkür ediyorum. Final Four’u düzenlemek bizim için önemli ama kusursuza yakın bir organizasyona imza atıyoruz. Her şeyin çok güzel olduğunu söylemem gerekiyor. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Maç boyunca salonda az sayıdaki taraftarımız bize çok büyük destek verdi.” dedi.

Maçla ilgiliyse Lapena, “Özellikle 1. ve 2. çeyrekte savunmada çok fazla hata yaptık. Rakibe boş şut imkanı verdik. Devrede bunu konuştuk, daha iyi savunma yapmamız gerektiği konusunda hemfikirdik. 3.çeyrekten itibaren savunmada daha dirençli bir takım vardı. Maçın son dakikalarında güzel bir oyuna imza attı ama tabii ki kaybettiğimiz için üzgünüz. Takımımla, oyuncularımla, Fenerbahçe’yle gurur duyuyorum. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Gelecek sezon yine burada olup şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

18 Nisan Pazar günü oynanacak üçüncülük maçıyla ilgili de değerlendirme yapan Başantrenörümüz Victor Lapena, “Oyuncularımın öncelikle sakin olmaları gerekiyor. Eminim ki 24 saat geçtikten sonra çok daha iyi duruma gelecekler. Sonrasında bizim için yeni bir final anlamında olan üçüncülük karşılaşmasına hazırlanacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden