21 Nisan Per 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol Erkekİşte Cocu'yla Koeman arasındaki farklar

İşte Cocu’yla Koeman arasındaki farklar

- Advertisement -

Erwin Koeman’ı bir de Samandıra sakinlerinden dinleyin: “Bir futbolcu hata yaptığında Cocu topu yönetime atıyordu. Koeman ise cezayı kendisi kesiyor. Açık sözlülüğü, elinden hiç düşürmediği taktik tahtası ve çayıyla herkesin güvenini kazandı”

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Fenerbahçe’de Cocu sonrası takımın başına geçen Erwin Koeman, 29 Ekim’de başladığı görevinde henüz 1 ayı doldurmamış olmasına rağmen Samandıra’daki herkese kendini kabul ettirdi. Cocu ile Koeman arasındaki farkı sorduğumuzda Samandıra sakinleri aynı cevabı veriyor. Cocu’nun bir futbolcu hata yaptığında suskun kaldığına işaret eden futbolcular, “Böyle bir durumda Cocu susup bekliyor, yönetimin adım atmasını istiyordu. Koeman ise tam tersi, konuyu kimseye taşımadan cezayı kendisi kesiyor” dediler.

SAMANDIRA’DA HERKESE EŞİT MESAFEDE DURUYOR
Herkese eşit mesafede olduğu belirtilen Koeman için “Biri hata yaptığında direkt olarak yüzüne söylüyor, konu orada kapanıyor. Böyle açık sözlü olmasıyla herkes ona güvenmeye ve saygı duymaya başladı” şeklinde yorumlar yapılıyor. Koeman, görüntü olarak ilginç bir profil çiziyor. En büyük özelliği, tesislerde sürekli elinde meşhur taktik tahtasıyla gezmesi! Takımın taktiğiyle ilgili futbolcular dahil herkesle fikir alışverişinde bulunmayı seviyor. Bunun yanı sıra, Hollanda’daki Türk arkadaşlarının alıştırdığı demleme çay, Koeman’ın İstanbul’da da en büyük tutkusu olmaya devam ediyor.

EN İYİ ADAMI VALBUENA
Fenerbahçe’de Cocu’nun gönderildiği Ankaragücü maçının ardından suskun, asık yüzlü Valbuena gitti, hırslı ve güler yüzlü Valbuena geldi. Bu değişimde ana faktör olarak Koeman gösteriliyor. Koeman’ın Valbuena ile sık sık bire bir görüşmeler yaptığı ve oyuncusuna öz güven aşıladığı belirtiliyor.

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden