5 Mart Per 2024
Ana SayfaHaberlerFutbol ErkekAndre Ayew: Derbiden alabileceğimiz olumlu noktalar var

Andre Ayew: Derbiden alabileceğimiz olumlu noktalar var

- Advertisement -

Fenerbahçe’de Andre Ayew, Anderlecht ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Andre Ayew’in sözleri şöyle:

“Birkaç ay oldu buraya geleli. Bu ligi gelmeden önce de tanıyordum. Türkiye’nin en büyük takımına geldim ve böyle bir fırsattan dolayı çok mutluyum.

Zor bir grupta olduğumuzu biliyoruz. Kötü bir başlangıç yapmıştık gruplara. Her geçen gün gelişiyoruz. 3 puan düşüncesiyle sahada olacağız. UEFA’da devam edebilmemiz için iyi bir şansımızın olduğunu düşünüyorum. Rakip toplu oyunu seviyor, kafa kafaya bir maç olacak. Birkaç ay oldu buraya geleli… Türkiye’nin en büyük takımına geldim. Böyle bir fırsattan dolayı memnunum. Sezona zor bir başlangıç yaptık. Takım performansı olarak da iyi değildik fakat son dönemde iyiye doğru gidiyoruz”

Ligde iyi bir pozisyonda değiliz. İniş ve çıkışlar yaşıyoruz. Ard arda maçlar kazanmamız gerekiyor. Derbi maçı çok farklıydı. Ben böyle maçları daha önce oynadım. Geçtiğimiz hafta özel bir maça çıktım. Duran toptan iki gol yedik. O iki golü kabullenip oradan geri dönmek çok önemliydi. Gerçekten çok istekliydik ve kazanabilirdik de hatta. Ligin ikincisiyle dolu bir statta oynadık. 2-0’dan dönerek iyi bir takım olduğumuzu gösterdik.

Bizim kendinimiz göstermemiz gerekiyor çünkü her maç Galatasaray ile oynamıyorsunuz. Ama derbiden alabileceğimiz olumlu noktalar var. O olumlu noktaları alıp ligde önümüze o şekilde bakmalıyız.”

- Advertisement -
Ferhat Püsküllü
Ferhat Püsküllühttps://www.feneralayi.com
1980 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe aşığı. Aşkını bir adım ileriye götüren Fener Alayı kurucusu.
BENZER HABERLER
- Advertisment -

Günün içinden